7+1 fantasztikus ötlet, hogyan csinálj kertet az erkélyeden

A kertészkedés remek időtöltés. Ötleteinkkel azoknak sem kell lemondani erről az élményről, akik nem kertes házban laknak.

erkély ötletek

Ilyenkor nyáron lehet ám igazán irigyelni azokat, akik kertes házban laknak! Ki ne vágyna a teraszon elfogyasztott reggeli kávéra, a délutáni sziesztára az árnyékot adó fák alatt, a virágok illatára, a friss zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények ízére, a kerti partikra? Ezek az erkély ötletek most megmutatják, hogyan legyen saját kerted. A fenti megoldáshoz hasonló helytakarékos, kreatív megoldások következnek.

Nem kell lemondani sem a friss levegőn elfogyasztott kávéról, sem az első beérett zöldségek, gyümölcsök leszüretelése felett érzett büszke örömről, de a színpompás virágokról sem. Minden bizonnyal kevesebb munkánk lesz vele, mint egy hagyományos kerttel, így a testmozgásért továbbra is az edzőteremig kell mennünk. A kerti partik szervezői helyett pedig a kerti partik résztvevők maradunk, de egy apró kertnek is számtalan előnyét élvezhetjük.

Erkély ötletek akár egy tenyérnyi erkélyre

Ha van akár egy egészen kicsi erkélyed, egy tenyérnyi hely a körfolyosón, már most elkezdhetsz szemezgetni az alábbi ötletek közül, hogy tavaszra kész tervekkel vágj neki parányi kerted kialakításának. Így csináld:

Itt pedig még néhány ötletet találsz a Pinterestről!