Virágágyás helyett tűzrakóhely? Érdemes alaposan megtervezni!

Mi kell ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat saját kertünkben? Persze, hogy kert átalakítás. Nyilvánvaló, hogy nemcsak a könnyű ápolhatóság és a praktikusság, hanem az összkép is nagyon fontos. 

Kert átalakítás? Mi van akkor, ha már nem vagyunk megelégedve az elénk táruló látvánnyal? Egy kert életében előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor esedékessé válik az újratervezés.

A kert átalakítás első lépései?

Rengeteg oka lehet annak, hogy kisebb-nagyobb változtatásokon kezdjük törni a fejünket. Változnak az igények: új taggal bővült a család, a virágágyások helyére már jobban illene egy homokozó. Felnőttek a gyerekek, a hinta helyett praktikusabb lenne egy zöldséges kert. Több idő jut a barátokra, szívesen szerveznénk hangulatos nyáresti sütögetéseket, csak a kerti grillező hiányzik hozzá.

Indulhat a kert átalakítás

Ha rászánjuk magunkat a kertátalakításra, érdemes jól átgondolni, mire vágyunk pontosan, hiszen jó eséllyel hosszú éveken át fogjuk élvezni a végeredményt. Egy kerti zuhanyzó, egy szép hintaágy is sokat javíthat az összképen. Azoknak, akik apróbb változtatásokkal is megelégszenek, itt van néhány szuper ötlet a galériánkban, kattints a képekre.