Elképesztő villanyszámlát kapott – A karácsonyi égők voltak a bűnösök?

Sokunknak ebben az időszakban a fűtésszámla okoz fejfájást, mások talán kissé túlzásba vitték az ünnepi dekorációt, ami már a villanyszámlán is meglátszódhat. De ilyen számlát biztosan nem kaptunk még soha…

Nem a legszebb karácsonyi ajándék egy többmilliárd dollárról szóló villanyszámla. Egy ekkora összeg még úgy is túlzás, hogy az Egyesült Államokban egyébként komolyan veszik a családok portáik ünnepi feldíszítését (a legjobb karácsonyi fényekről itt tettünk közzé egy videót).

Hihetetlen villanyszámla

Egy pennsylvaniai asszony ünnepi égőkkel díszítette fel házát karácsony közeledtével, aztán kapott egy elképesztő összegről szóló villanyszámlát: 284 milliárd dollárt kellett volna befizetnie 2018 novemberéig, ebből 28 ezer dollárt már idén decemberben várt tőle az áramszolgáltató.

A hölgy először azt hitte, hogy a karácsonyi égők felszerelésénél kötöttek be valamit rosszul, végül kiderült, hogy nem ő vitte túlzásba a karácsonyi dekorációt, hanem a szolgáltató hibázott: valójában 284 dolláros (kb. 74 ezer forintos) tartozásról volt szó.