Szentestére készülve – Ha úgy érzed, belefulladsz a házimunkába, nézd meg ezt a videót és kerülj újra karácsonyi hangulatba!

Ha úgy érzed, a vacsorára és ajándékozásra való felkészülés káoszba torkollik, nyakig állsz a házimunkában és még nem látod a végét, elvesztetted lelkesedésed az ünnepek iránt: ez a videó garantáltan elhozza neked a karácsonyi hangulatot!

Sokszor bizony hajlamosak vagyunk huszonnegyedike délelőttjén túlhajtani magunkat. Hiszen arra vágyunk, hogy Szentestén legyen tökéletes a vacsora, a karácsonyi dekoráció, a fa, az ajándékok mindenkit tegyenek maradéktalanul boldoggá és az ünnepek további részében lehetőleg már csak élvezni kelljen a karácsonyi lakomát, a családi összejöveteleket.

Csöppenj vissza a karácsonyba!

Ám a sok feladat, mely ma reggel még végeláthatatlanul tornyosul előttünk, könnyen elveszi a kedvünket az ünnepléstől. Ne hagyd, hogy a házimunka rányomja a bélyeget a későbbi meghitt családi együttlétre!

Számunkra talán inkább meghökkentőek, vagy egyenesen viccesek lehetnek ezek a karácsonyi dekorációk, ám az Egyesült Államokban komolyan veszik a kültéri díszítést. Égősorok borítják a teljes kertet és házat, zenére megkoreografált kis műsor keretében villannak fel a fények. Hogy az energiatakarékosság mennyire lehetett szempont, amikor a teljes házat fényfüzérekkel borították, az mindenestre kérdéses, de jobb most ezt és minden más gondot elengedni és belefeledkezni ezekbe az egyszerre ünnepi és mókás látványt nyújtó otthonokba.

Ezeket látva biztosan kizökkensz majd a házimunka okozta fejfájásból: