Móka a lombfúvóval – Összegyűjtöttük a legmerészebb ötleteket!

Neked van lombfúvód? Ha még nem szerezted be, de már régóta kacérkodsz a gondolattal, megmutatjuk, mire lehet még használni a levelek eltakarításán kívül.

Miért érdemes beszerzeni egy lombfúvót? Korábban mutattunk egy videót arról, hogyan lehet a kerti munkán túl a családi szórakozás kiváló eszköze is. Ha ez nem lenne elég, további elképesztő ötleteket hoztunk, mire használható még ez a kétségkívül sokoldalú kerti gép.

Mókázz lombfúvóval!

Bizony a lombfúvó nem csak akkor kerül elő, ha már betemették a házat a lehullott levelek. Számos más módon is felhasználható, unalmas perceinket igazán fel tudja dobni.

De kezdjük talán egy olyan ötlettel, ami tulajdonképpen hasznos is lehet. Hiszen a hólapátolás a levelek elgereblyézéséhez hasonlóan fárasztó és időigényes tud lenni. Így úszhatjuk meg:

(Azért a túlságosan nagy területen nem érdemes alkalmazni, ha időt akarunk spórolni… De az autót könnyedén “kiáshatjuk” a hóból a lombfúvó segítségével.)

Szédületes élményt nyújthat egy forgószék és egy lombfúvó találkozása (inkább unatkozó gyerekek szórakozásaként tudjuk elképzelni, de hátha valaki kedvet kap):

Ha lusták vagyunk hajtani a gördeszkát:

Hogy mi haszna van, nem egészen világos. A srácok nyilván jól szórakoztak a “vulkánnal”, az anyukájuk (és feltehetőleg a szomszédok) már kevésbé.