Téged is lenyűgöz az óceánok világa? Ettől a videótól eláll majd a lélegzeted!

Mindig is imádtad a természetet, legyen szó erdőről, hegycsúcsokról vagy akár tengerekről, óceánokról? Most a végtelen vizek világába látogatunk el egy lélegzetelállító videó segítségével.

Az óceánok világa egyeseket lenyűgöz, másoknak talán kissé nyomasztó vagy egyenesen egyhangú lehet, hogy bármerre néznek, csak a vizet látják. Ez a videó megmutatja, hogy milyen csodákban lehet része annak, aki a végtelen vizeket járja.

Egy hónap egy teherhajó fedélzetén

A teherhajón szolgáló Jeffrey Tsang legutóbbi útjára fényképezőgépével együtt indult el, hogy rögzítse azt a közel 80 ezer elképesztő fotót, amelyekből végül összeállt egy tízperces time lapse videó. A hajója egy hónap alatt hatalmas utat járt be a Vörös-tengertől Srí Lankáig, majd Szingapúrig és Hongkongig.

Közben volt villámlás, eső, verőfényes napsütés, hófehér felhők az égen, megnézhetjük, hogyan rakodnak meg egy teherhajót, és láthatunk teliholdas éjszakát, amikor olyan világos fotók készültek, mintha fenn lenne a nap az égen (arról, hogy éjszaka van, csak a csillagos égbolt árulkodik).

A videó nagyszerűen bemutatja, milyen egy teherhajó fedélzetén beutazni az óceánokat. A vizek rajongóinak biztosan eláll majd a lélegzete, de talán azoknak is maradandó élményt nyújthat, akik eddig azt gondolták, hogy szép, szép az óceán, de azért biztosan unalmas látvány, ha az ember hetekig kénytelen a nagy kékséget bámulni.