Ez a legmenőbb szekrény, amit valaha láttál!

Mondanunk sem kell, mekkora jelentősége van annak, milyen bútorokkal sikerül berendezni álmaink otthonát. Te is szívesen nézelődsz, gyakran böngészed az internetet bútorok után kutatva? Vagy csak szeretsz ábrándozva belefeledkezni az egyedi, kézzel készített darabokba?

Az egyedi készítésű, szinte művészi igényességgel megalkotott fa bútorok vásárlása nem olcsó mulatság. Így sokan legfeljebb csak ábrándozhatunk róla, hogy ilyenekkel vegyük körbe magunkat. De álmodozni jó, nem igaz? Miért ne gyönyörködhetnénk ezekben a csodás alkotásokban? Mutatunk egy szekrényt, amit bizonyára te is szívesen elfogadnál!

 

https://www.youtube.com/watch?v=BK1nUWy-x_U

Ez az ajtónyitó megoldás ugyan nem jelent újdonságot a bútorgyártásban, de a Poritz & Studio munkái nem csak ettől egyedülállóak. A bútorokat kézzel készítik New Yorkban diófából és őrülten drágák. Szerepel a kínálatukban például olyan dohányzóasztal, amely 14000 dollárba kerül.

Ha kigyönyörködtük magunkat és visszacsöppentünk a valóságba, itt olvasható egy útmutatónk arról, milyen szempontok alapján érdemes tartós és szép bútort vásárolni.