Természetjáró vagy? Ezeket a trükköket imádni fogod

Nem kell rögtön a padlásra száműzni a kempingfelszerelést, ha beköszönt az ősz: akár a hűvösebb idő is alkalmas lehet arra, hogy a szabadban töltsük a hétvégét. Élvezzük ki az őszi természet szépségét és tegyük még élvezetesebbé a kempingezést ezekkel a trükkökkel!

A sátorban töltött éjszakák, a tábortűz, a vadállatok éjszakai neszezése nagyon különleges élmény. Ugyanakkor alapos felkészülést igényel, ha nem akarunk azon stresszelni, mi az, ami egy kempingben nincs meg az otthonunk felszereltségéhez képest és mi minden működik másképpen a vadonban, mint otthonunk biztonságos és kényelmes melegében.

Hogyan tehetjük még élvezetessebbé a kempingezést?

Lassítsunk kissé a tempón, kerüljünk összhangba a természettel, hiszen pont ez a kempingezés lényege. Korábban már írtunk róla, milyen előkészületeket és szervezést igényel a kempingezés, ha igazán felejthetetlenné szeretnénk tenni, de arról is volt szó, milyen testi és lelki előnyökkel számolhat az, aki a természetben tölti el szabadidejét.

Az alábbi egyszerű trükkök nagymértékben megkönnyíthetik a dolgunk, ha kempingezni megyünk. A vízálló gyufa elkészítésétől kezdve a helytakarékos ruhahajtogatásig számos praktikát láthatunk ebben a videóban. Mit tehetünk, ha nem vittünk magunkkal kanalat? Hogyan készíthetünk filléres neszeszert egy régi törölközőből, ami biztosan elfér majd a hátizsákban? Hogyan mentsük meg az elázott mobiltelefont, szárítsuk ki az átázott cipőnket? A videóból megtudhatod.