Egy hihetetlenül veszélyes túraútvonal – Megborzongsz, ha megnézed a videót a szédítő magasságban található ösvényekről

Azoknak, akiknek a kedvenc szabadidős tevékenysége a túrázás, kirándulás: most megmutatjuk a világ egyik legveszélyesebb túraútvonalát.

veszélyes túraútvonal

Sokaknak már a képek láttán is megremeg majd a keze vagy görcsbe rándul a gyomra, mások talán vágyakozva képzelik oda magukat a keskeny pallókra. Egy biztos: borzongató élmény lehet a veszélyes túraútvonal egyészén részt venni. Te be mernéd vállalni?

Egyesek a kínai konyhaművészetért rajongnak, mások a Nagy Falat szeretnék élőben megcsodálni. Kína azonban az adrenalin szerelmeseinek is remek úti cél lehet. Huashan a Kínában található öt szent hegy egyike és az extrém túrákra vágyók paradicsoma. Jó hír azoknak, akik szeretik a teát: ha végigjárják a szédítő ösvényeket, betérhetnek a 2160 méter magasan található teaházba. Egy ilyen helyen teát kortyolgatni nem mindennapi élmény lehet!

veszélyes túraútvonal
Szédületes magasságok
  1. A hegy vallási jelentőséggel bír, fontos taoista zarándokhely, lábánál egy kolostor található, a csúcsokra vezető eredeti lépcsőket és feljárókat a szerzetesek építették. Később, ahogy a hegymászók és kalandvágyó turisták figyelme a hegy felé fordult, ezeket az ösvényeket erősítették meg, de még ma is veszélyes túraútvonal keresztezi az útját, aki nekivág a hegynek .

Itt pedig videón tekinthető meg a túra néhány mozzanata: